PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cicle de formacions per treballar la justícia global des de les entitats

Durant el mes de febrer, al Casal Pere Quart

Durant el mes de febrer tindran lloc tres sessions formatives al Casal Pere Quart. La primera serà aquest dissabte, 4 de febrer, de 10 a 14 hores, i serà un acostament a l’Educació per la Justícia global, revisant la mirada cap a altres països i identificant bones pràctiques al territori. Els dimarts 14 i 21 de febrer es faran dues sessions dedicades a la comunicació transformadora, per tal d’adquirir eines i estratègies per millorar l’impacte de les accions que es duen a terme des de les entitats.

Les formacions, a càrrec de Lafede.cat – organitzacions per a la justícia global, donaran pas també a sessions d’acompanyament personalitzat per les entitats que hagin participat en una o les dues formacions. D’aquesta manera, es podrà desenvolupar un procés de reflexió crítica entorn als seus projectes i començar a treballar per millorar les accions de sensibilització i transformació.

Les entitats que estiguin interessades en participar-hi poden escriure a cooperacio@ajsabadell.cat. En l’edició anterior del projecte, l’any 2021, una desena d’entitats de Sabadell van participar a les formacions, i quatre en l’acompanyament, en tots dos casos amb resultats molt satisfactoris.

Aquestes formacions s’emmarquen en el projecte “De la cooperació a la justícia global: innovació en pràctiques i discursos transformadors al territori 2022-2023”, finançat per la Diputació de Barcelona i on també hi participen d’altres municipis.

La Lafede.cat – organitzacions per a la justícia global és una xarxa que treballa activament per aconseguir la justícia global i l’erradicació de les desigualtats a tot arreu, mitjançant la cooperació al desenvolupament, la defensa i promoció dels drets humans i el foment de la pau.