PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament de Sabadell col·laborarà amb FALCK per formar professionals de transport sanitari

L’Ajuntament de Sabadell col·laborarà amb FALCK per formar professionals de transport sanitari

En concret, es preveu acollir en el Centre de Formació Cal Molins de l’Ajuntament de Sabadell formació per a l’obtenció d’un Certificat de Professionalitat de Transport Sanitari. En aquest curs de 560 hores podran participar un total de 15 alumnes i una vegada finalitzat el pla formatiu, FALCK es compromet a fer un contracte formatiu d’un any a part de l’alumnat que hagi superat amb èxit el curs.

Per fer possible aquesta formació des de l’Ajuntament de Sabadell s’iniciarà el procés d’homologació d’espais de la nova especialitat formativa i es posa a disposició les instal·lacions municipals així com el personal docent necessari per a impartir aquest certificat de professionalitat. Des de l’Ajuntament també es procedirà a la recerca i sol·licitud de subvencions per posar en marxa el curs. Així mateix, s’encarregarà del procés de preinscripció i es col·labora en tot el procés de selecció, seguiment de la formació i l’adequada incorporació i adaptació al lloc de treball de l’alumnat en el període de pràctiques.

Per la seva part, FALCK aportarà el material necessari de l’aula d’infermeria i de l’espai de pràctiques on s’impartirà el curs i participarà en activitats organitzades de l’Ajuntament per donar a conèixer aquets perfil professional.

El present conveni té una vigència d’un any, prorrogable per períodes anuals, fins a un màxim de quatre anys, per acord de les parts abans. Les persones interessades en aquesta activitat i vulgui optar al futur curs poden enviar un correu electrònic a sabadelltreball@ajsabadell.cat.

FALCK és una empresa líder al mercat mundial de serveis d'atenció mèdica i resposta a emergències con més de 100 anys d’experiència global.