PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Sabadell commemora el Dia Mundial del Càncer amb diferents activitats que conviden a la participació i col·laboració ciutadana

Sabadell commemora el Dia Mundial del Càncer amb diferents activitats que conviden a la participació i col·laboració ciutadana

L'objectiu d'aquesta celebració, promoguda per la Unió Internacional Contra el Càncer (UICC) amb el suport de l'Organització Mundial de la Salut (OMS), és sensibilitzar la població mundial sobre la malaltia. Les entitats que treballen en l’àmbit del càncer a Sabadell al llarg de l’any treballen per millorar el coneixement i la recerca; millorar el pronòstic i, també, per complementar en tot allò que les persones afectades i les famílies requereixen a l’hora de fer front a la malaltia.

A Sabadell, la ciutadania pot participar i col·laborar amb les entitats locals de la manera següent:

  • L’Associació Espanyola Contra el Càncer – Catalunya contra el càncer, proposa fer “La compta de la teva vida” entre els dies 2 i 12 de febrer en els teus comerços preferits, i que pots identificar a la web https://lacompradetuvida.es/.
  • L’entitat Oncolliga en col·laboració amb el Club Tennis de Sabadell proposa un matí d’activitat física a les seves instal·lacions el mateix 4 de febrer. Són activitats dirigides, obertes a tothom, amb un donatiu mínim de 2 euros, per fer zumba, spinning, ioga, aquagym, o pàdel, entre altres.
  • L’entitat Oncovida situarà el dia 4 un punt informatiu al carrer de Sant Antoni Maria Claret amb la Rambla.
  • Les entitats AMOH i el Far en col·laboració amb la UES (Unió Excursionista de Sabadell) proposen, el 5 de febrer, algunes activitats físiques, a la plaça de l’Argub i al Parc de Catalunya. A partir de les 9.30 h s’oferirà un tastet de marxa nòrdica i, a les 12 del migdia, dansa i activitats musicals.

Més informació sobre les entitats oncològiques de Sabadell a:

https://www.contraelcancer.es/es/sobre-nosotros/donde-estamos/sede-barcelona

https://www.oncolliga.cat/

https://amohasociacion.org/

https://www.elfarsabadell.com/

https://www.facebook.com/Oncovidasabadell/