PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament de Sabadell s’uneix al projecte europeu SCORE per combatre el racisme i la discriminació en l’esport

L’Ajuntament de Sabadell s’uneix al projecte europeu SCORE per combatre el racisme i la discriminació en l’esport

Una de les primeres fase del projecte s’ha centrat en l’elaboració d’un qüestionari que els propers dies l’Ajuntament de Sabadell enviarà a les entitats que formen part del mon esportiu de la ciutat,  de la mateixa manera que s’està fent a la resta de ciutats que participen en el projecte SCORE.

L’objectiu de l’enquesta és elaborar un mapa interactiu d’iniciatives i programes actius en la lluita contra el racisme en l’esport. Els resultats d’aquesta enquesta els presentarà la Universitat de Rennes (França), el dia 21 de març a les 13 h en una trobada telemàtica i que a Sabadell es podrà seguir en directe des del Casal Pere Quart, amb traducció simultània.

El projecte SCORE vol promoure la millora dels coneixements i aptituds de les entitats locals i dels agents esportius i comunitaris del territori; així com l’intercanvi i difusió de documentació, metodologies i eines de formació específiques. Tot plegat per prevenir i lluitar contra el racisme, la xenofòbia i les formes d'intolerància a l'esport.

El projecte SCORE, liderat per l'Ajuntament de Getafe, compta entre els seus socis amb OBERAXE (Observatori Espanyol del Racisme i la Xenofòbia- Ministeri d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions), l'Oficina Nacional de Lluita Contra els Delictes d'Odi (ONDOD) del Ministeri de l'Interior, Cidalia (Consultoria en Diversitat), l'Ajuntament de Bilbao, l'Ajuntament de Sabadell, l'Associació de Ciutats Interculturals (RECI), la Fundació General de la Universitat de la Llacuna (FGULL), ETC (Europäische Trainings und Forschungszentrum für Menschenrechte und Demokratie), Public Benefit Enterprise of Cultural Environment Youth and Athletics of Municipality of Ioannina, ICC Sweden, Doras (Promoting and protecting Human Rights) i la Universitat de RENNES II.