PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La campanya de prevenció de les addiccions arriba aquest curs a prop de 1.500 alumnes de 4t d’ESO

La campanya de prevenció de les addiccions arriba aquest curs a prop de 1.500 alumnes de 4t d’ESO

Ja s’hi han adherit 12 instituts públics i 9 escoles concertades. Des de les aules, els alumnes faran una visita virtual a aquesta mostra per mitjà de la qual es podran tractar les creences i mites, influències i actituds que poden determinar la presa de decisions a l’hora de consumir.

Les cigarretes electròniques, el tabac, l’alcohol; el ciberassetjament, els videojocs i les xarxes socials, són alguns dels temes que s’hi tracten. L’objectiu és fomentar la reflexió crítica i constructiva envers el consum de drogues i de l’ús de les pantalles.

De forma complementària a l’exposició, el programa “Controles?” també proposa diverses activitats de suport a la visita, per fer també a l’aula, que permeten treballar de forma més completa el programa.

A més de l’activitat pedagògica, durant tot l’any el Servei Municipal d’Assessorament i d’Informació en Drogues i Pantalles (SAIDP) ofereix a la comunitat educativa, famílies i joves, de forma confidencial i gratuïta assessorament en aquests àmbits. Per contactar-hi: per mitjà de Whatsapp al telèfon 680 402 795 o, també, per correu electrònic a les adreces: infodrogues@ajsabadell.cat o infopantalles@ajsabadell.cat  

Més informació web Controles?