PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Comencen les obres de reurbanització a la cruïlla entre la Rambla i l’avinguda de Barberà

Les actuacions permetran que aquest espai sigui de prioritat per a vianants, amb nova jardineria i mobiliari urbà Comencen les obres de reurbanització a la cruïlla entre la Rambla i l’avinguda de Barberà

Així, durant l’execució de les obres es poden produir afectacions puntuals a la mobilitat en els següents punts:

  • A la Rambla, des dels carrers de Duran i Sors i Borrell.
  • A l’avinguda de Barberà, des dels carrers de Tetuan i de Regàs.
  • Al carrer de Latorre, des de la Rambla fins al carrer del Sol.
  • Al carrer de Latorre, des del carrer de Sardà fins a l’avinguda de Barberà.
  • Al carrer de Calassanç Duran, des de l’avinguda de Barberà fins al carrer de Fra Luís de León.
  • Al carrer del Marquès de Comillas, des del Carrer Sant Oleguer fins a la Rambla.

Els girs a l’esquerra des de la Rambla i l’avinguda de Barberà cap a la Gran Via, i els canvis de sentit en direcció a la Gran Via, s’aniran inhabilitant progressivament fins a la finalització de les obres. Una vegada s’enllesteixin els treballs, es recuperaran aquests girs.

El pas de vianants entre la Rambla i l’avinguda de Barberà sempre estarà garantit. Aquests recorreguts, però, es poden veure modificats durant les diverses fases d’execució de les obres. A més, no hi haurà afectacions en els recorreguts i les parades d’autobús, tret d’alguns moments puntuals en què es tallarà algun tram de carrer.

Les obres

Aquestes actuacions permetran qualificar l’espai lliure de 1.800 metres quadrats, millorar l’accessibilitat entre barris i guanyar aquests metres amb prioritat per a vianants, nova jardineria i mobiliari urbà. També permetrà ampliar espais de lleure i estada per a la ciutadania i millorar les condicions per a l’activitat ciutadana a l’espai públic.

D’aquesta manera, la naturalització i reurbanització d’aquest espai permetrà mitigar l’efecte illa de calor amb la incorporació de nou arbrat i jardineres. El projecte s’inclou en el programa de transformació de l’àmbit Gran Via – Ripoll.

20230215_av_barbera.jpeg