PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Alba Barbancho guanya el concurs de cartells del 8 de març assenyalant les desigualtats en l’esport

El segon premi ha estat per a la proposta de Noelia Muñoz Alba Barbancho guanya el concurs de cartells del 8 de març assenyalant les desigualtats en l’esport

El cartell d’Alba Barbancho mostra el mític gest de l’arbitratge, amb una mà aixecada aguantant en aquest cas una targeta on es llegeix el text “falta a la desigualtat”. Aquesta serà la imatge amb la qual es confeccionarà la campanya de comunicació i difusió del programa d’actes del 8 de març a la ciutat.

El disseny reconegut amb el segon premi reprodueix les petjades de diferents sabatilles esportives, totes avançant en la mateixa direcció i acompanyades del lema “Som esport. Som equip. Som”.

L’acte de lliurament de premis ha tingut lloc aquest dimecres a la tarda a l’auditori del Vapor Llonch, amb l’assistència de les participants del concurs i la presència de la tinenta d’alcaldessa de Feminisme, Benestar Animal i Participació, Marta Morell, el director de l’Escola Illa i membre del jurat, Agustí Hurtado, i representants de la Taula de Gènere, Feminismes i LGTBI.

Les propostes d’enguany havien de girar entorn la temàtica “Dones i esport”, que serà també l’eix central de les activitats programades durant tot el mes de març amb motiu d’aquesta commemoració. L’objectiu és reivindicar la igualtat en l’esport, un àmbit en el qual encara hi ha estereotips i desigualtats de gènere.

Del 9 al 30 de març, el Casal Pere Quart acollirà una exposició amb la seixantena de propostes de cartells presentades en aquesta edició del concurs.

1r premi:

https://web.sabadell.cathttp://web.sabadell.cat/images/DretsCivils/Genere/8M2023_1.png

2n premi:

https://web.sabadell.cathttp://web.sabadell.cat/images/DretsCivils/Genere/8M2023_2.png