PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Nova edició dels camps de solidaritat amb el poble sahrauí

Hi poden participar joves de 18 a 30 anys amb experiència en els àmbits de les arts o el lleure educatiu Nova edició dels camps de solidaritat amb el poble sahrauí

L’estada als camps serà d’entre 10 i 15 dies als mesos d’octubre o novembre, i, prèviament, les persones participants rebran una formació sobre cooperació i sobre el context històric del Sàhara Occidental. Posteriorment, es dissenyarà un pla de treball i de preparació del viatge. Un cop els i les joves hagin fet la seva estada, a la tornada, faran retorn social a la ciutat per sensibilitzar a la població de Sabadell sobre la situació del Sàhara.

Aquesta iniciativa s’adreça a joves de 18 a 30 anys que estiguin vinculats a la ciutat de Sabadell i que tinguin experiència en l’àmbit de les arts o el lleure educatiu, ja que l’estada als camps es duen a terme accions socioeducatives i artístiques amb joves sahrauís.

Enguany també, i com a novetat, s’obre la convocatòria per formar part de la comissió mèdica, formada per professionals de la medicina que intervindran com a cooperants al projecte. La comissió compta amb el suport de l’Hospital Parc Taulí.

Les persones interessades en participar als camps han d’enviar el seu currículum i carta de motivació o projecte artístic a sahara@taccbcn.com, abans del 14 de maig.

També es pot demanar més informació a l’assessoria de mobilitat internacional de l’Oficina Jove, a oficinajove@ajsabadell.cat, 689 32 19 45 o @sbdjove.

Viatge institucional als campaments de refugiades

Sabadell participarà els propers dies en un viatge institucional als campaments de refugiades de Tindouf, juntament amb representants polítics d’altres municipis i del Parlament de Catalunya, així com l’equip tècnic del Fons Català de Cooperació i la Coordinadora Catalana d’Ajuntaments amb el Poble Sahrauí. L’objectiu d’aquesta estada, que serà del 3 al 7 de març, és conèixer la realitat actual dels campaments, reforçar els llaços entre institucions i identificar noves línies de col·laboració amb el poble sahrauí.