PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Festival de Dansa Metropolitana 2023 porta vuit espectacles de dansa a Sabadell

Tindrà lloc del 9 al 26 de març a dotze ciutats de l’Àrea Metropolitana El Festival de Dansa Metropolitana 2023 porta vuit espectacles de dansa a Sabadell

Les dotze ciutats que hi participen aquest any són: Sabadell, Barcelona, Badalona, L’Hospitalet, Cornellà, El Prat, Viladecans, Esplugues, Santa Coloma, Terrassa, Granollers i Sant Cugat.

La programació de Sabadell comptarà amb activitats gratuïtes i d’altres de pagament, que es faran a diferents sales i carrers.

Espectacles en sala:

  • Si neva no venim (gratuït), de Gloria Ros i Grup d’improvisació de so i moviment. Serà l’11 de març a les 19 h a l’Estruch.
  • La mecànica de l’infortuni (10€), de Clementine & Lisard. Serà l’11 de març a les 20 h a l’Estruch.
  • Loop (10€), d’Aracaladaza. Serà el 25 de març a les 18 h al Teatre de la Faràndula.
  • Lóng (10€), de Kernel dance. Serà el 25 de març a les 20 h a l’Estruch.

Espectacles al carrer:

  • Projecte Liminar (gratuït). Es tracta d’un espectacle de creació conjunta per aquesta ocasió, de les companyies locals AME, PetitMon i Contemporània, i de Free Bodies amb Cheking into paradise, Premohs amb Anónimas Raíces. Es durà a terme el 18 de març a les 18 h al Vapor Codina i a la plaça de Bosch Gimpera.
  • Wild (gratuït), de la companyia Cia Motion House. Serà el 19 de març a les 12 h a la plaça de l’Argub del Parc de Catalunya.
  • Rojo, Rojo, Verde (gratuït), de Colectivo Banquet. Es farà el 26 de març a les 12 h a la pl. del Doctor Robert.
  • Via faunal (gratuït), de Pol Jimenez. Es farà el 26 de març a les 12 h a la plaça del Doctor Robert. És un projecte comunitari creat a l’Estruch amb la participació de vint dones de Sabadell. Aquest acte està inclòs en la celebració del Dia Internacional de la dona.

Mentre duri el festival, també s’oferiran tallers de dansa i assaigs oberts dirigits als centres educatius.

El Festival de Dansa Metropolitana

Dansa Metropolitana és un projecte que va néixer el 2018 amb el propòsit de democratitzar la dansa, fer-la accessible a tota la ciutadania i donar suport al teixit local. La programació d’espectacles combina des de grans noms ja consagrats, fins a les noves generacions; així com una gran varietat d’estils, des de la dansa urbana i contemporània, fins a la clàssica i de flamenc.

Consulta la programació de Sabadell mitjançant aquest enllaç i la de la resta del festival, aquí.