PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Escola Municipal de Música i el Conservatori Professional obren el període de preinscripció pel curs 2023-2024

Del 8 al 20 de març tindrà lloc la preinscripció a l’Escola Municipal de Música i Conservatori Professional L’Escola Municipal de Música i el Conservatori Professional obren el període de preinscripció pel curs 2023-2024

Estarà adreçat a alumnes de 12 o més anys amb un nivell bàsic de llenguatge musical i que vol iniciar-se en l’aprenentatge d’una d’aquestes especialitats de música moderna: Baix elèctric, Cant, Guitarra elèctrica, Percussió, Piano, Saxòfon i Trombó.

Com és habitual, l’Escola Municipal de Música i Conservatori Professional ofereix una àmplia oferta d’ensenyaments musicals que engloba 18 instruments i els ensenyaments reglats del Conservatori Professional.

Ensenyaments Musicals de qualitat

L’Escola Municipal de Música i el Conservatori Professional formen un únic centre d’ensenyaments musicals de qualitat que aplega dues entitats diferenciades amb objectius diferents: a l’Escola es cursen estudis no reglats, i al Conservatori programes encaminats a l’obtenció del títol d’ensenyaments professionals de Música.

D’una banda, l’Escola Municipal de Música ofereix ensenyaments per a nens i nenes a partir de 5 anys. Inclou un cicle inicial de tres cursos, i sis cursos de nivell progressiu (bàsic i mitjà), així com un cicle de tres cursos per adults. L’escola disposa també d’altres programes de nivells diversos i continguts i adreçats a diferents perfils d’usuari. També des del curs 2017-2018, l’Escola de Música ofereix programes de guitarra, percussió i cant coral dins del Pla Educatiu d’Entorn a escoles del nord i el sud de la ciutat.

Per la seva part, els estudis que ofereix el Conservatori Professional de Sabadell són els reglats corresponents a aquesta franja de formació oficial. L’accés està regulat per una prova d’accés que habitualment es fa, un cop finalitzat el programa bàsic, a 1r curs d’ensenyaments professionals. També es pot accedir al Conservatori des d’altres conservatoris o bé, procedint d’estudis no reglats, mitjançant una prova d’accés a qualsevol dels nivells dels ensenyaments professionals.

D’altra banda, els estudis musicals s complementen amb la participació dels alumnes en diversos cicles de concerts, classes magistrals i altres activitats formatives vinculades a la vida cultural de la ciutat.

Instruccions per a la reserva, la preinscripció i la matriculació i altres informacions d'interès per al curs 2023-2024