PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

SBD Fira PRO: Formació i Treball s’inaugura demà a Fira Sabadell

Es tracta d’un saló adreçat a tothom amb interès per triar, ampliar estudis o trobar feina SBD Fira PRO: Formació i Treball s’inaugura demà a Fira Sabadell

La Fira està oberta a tothom que hagi de triar estudis amb necessitat d’orientació, també per aquelles persones que vulguin saber quins estudis poden continuar cursant per créixer professionalment, o bé perquè estiguin ara mateix en un procés de recerca de feina i vulguin presentar la seva candidatura a una empresa. Durant els tres dies es programaran xerrades, demostracions d’oficis i activitats interactives per a vincular les professions amb la formació i la recerca de feina.

L’entrada SBD Fira PRO: Formació i Treball és lliure i gratuïta, i les xerrades, activitats d’itinerari i les accions de selecció de personal requereixen inscripció prèvia. Les persones interessades poden consultar el web: sbdfirapro.sabadell.cat. L’horari de la fira serà dijous 2 de març, de 9 a 14 h i de 16 a 19 h, divendres 3 de març, de 9 a 14 h i dissabte 4 de març, de 10.00 a 14.00 h.

Acte inaugural

L’acte oficial d’inauguració tindrà lloc el 2 de març, a les 13 h i comptarà amb la participació de l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés; la tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu de Sabadell, Montse González; el regidor d’Educació, Manuel Robles; la diputada presidenta de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç, de la Diputació de Barcelona, Eva Menor; el diputat de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut, de la Diputació de Barcelona, Josep Monràs; la directora dels Serveis Territorials d'Educació al Vallès Occidental, Maite Fons; el subdirector d’Ocupació Juvenil i Qualificació Professional, del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC), Miquel Carrión.

Acte de reconeixement d’empreses

D’altra banda, en el marc de SBD Fira PRO: Formació i Treball s’ha previst un acte de lliurament del distintiu “EMPRESA PRO” a 156 empreses que han col·laborat durant 2022 amb l’Ajuntament en la formació pràctica de persones que han triat preparar-se davant de les transformacions del mercat de treball. En concret, rebran un nou certificat com a Empresa Formadora emès per l’Ajuntament de Sabadell.

L’acte de lliurament d’aquest reconeixement tindrà lloc el dijous 2 de març, a les 16 h, a l’auditori de Fira Sabadell i comptarà amb la participació de l’alcaldessa de Sabadell i la tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu de Sabadell, Montse González.