PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Les participants de l’Espai Dones reben formació en eines digitals

Sabadell és el primer municipi en participar al projecte “Amb un clic”, de la Fundació Antigues Caixes Catalanes Les participants de l’Espai Dones reben formació en eines digitals

La sessió s’ha dut a terme a la Biblioteca del Nord, amb la participació d’una quinzena de dones. Entre d’altres, s’ha parlat de la gestió del correu electrònic i l’allotjament d’arxius al Drive. En les properes sessions, el 16 i 30 de març, s’abordaran aspectes vinculats a la identificació digital, com el certificat digital i el DNI electrònic, i també a la seguretat a la xarxa, donant eines per protegir les pròpies dades, evitar els fraus més habituals, combatre les notícies falses i els tràmits més habituals en organismes com l’Agencia Tributària, la Seguretat Social o la Direcció General de Trànsit.

L’Espai Dones de l’Ajuntament de Sabadell és un espai relacional per a dones que permet desenvolupar accions formatives i físiques, empoderar i potenciar la seva autoestima amb xerrades participatives enfocades a millorar el treball personal, social i laboral. És un punt de trobada per treballar transversalment i facilitar eines per conciliar la vida familiar amb el dia a dia.

“Amb un clic” és un projecte de la Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC) i BBVA que adapta les seves formacions a les necessitats de cada col·lectiu, sempre amb l’objectiu de donar a conèixer mitjans digitals per afavorir les relacions personals i poder realitzar diversos tràmits amb les administracions o altres organitzacions.