PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Gemma Ruiz presenta “Les nostres mares” al Casal Pere Quart acompanyada de Laura Rosel

La novel·la, guanyadora del Premi Sant Jordi, es presentarà el 9 de març a les 7 de la tarda Gemma Ruiz presenta “Les nostres mares” al Casal Pere Quart acompanyada de Laura Rosel

“Les nostres mares” vol honorar la generació que va renunciar als somnis perquè les seves filles sí que poguessin triar. Tracta la història de deu dones poderoses nascudes durant la dictadura que lideren les lluites veïnals, descobreixen el feminisme i esdevenen mestresses del seu destí. Actualment, és un dels llibres més venuts de ficció en catatalà.

Gemma Ruiz Palà (Sabadell, 1975) és periodista i escriptora. Des dels 21 anys treballa als Serveis Informatius de Televisió de Catalunya, pràcticament sempre com a cronista cultural dels Telenotícies i ara com a redactora en cap. El 2016 va publicar “Argelagues”, que va esdevenir un fenomen literari. Quatre anys més tard, la novel·la “Ca la Wenling” va consolidar-la entre els lectors.

El projecte “Oliver i companyia”

“Oliver i companyia” és un nou projecte cultural de la Capital de la Cultura Catalana 2024 per a la creació d’actes literaris arreu de la ciutat.

Aquesta proposta no compta amb cap programació, sinó que s’adequa a les peticions i les necessitats que vagin sorgint en cada moment i totes les peticions es canalitzaran a través del programa de Capital de la Cultura Catalana (capitalculturacatalana@ajsabadell.cat).