PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cloenda de la 6a edició del programa Comerç21 de la Diputació de Barcelona

Projecte de suport a pimes comercials i de serveis per contribuir a la seva millora Cloenda de la 6a edició del programa Comerç21 de la Diputació de Barcelona

L’Ajuntament de Sabadell col·labora des del 2017 amb aquest programa que té per objectiu definir i implementar noves estratègies per tal de donar l’impuls que necessita cada negoci de forma individual. D’aquesta manera, es reforça el teixit comercial de la ciutat alhora que es reforcen els establiments de proximitat. Durant les sis edicions del programa s’ha donat suport a nou empreses sabadellenques.

Comerç21 pretén millorar i redefinir els models de negoci, comercialització i màrqueting, digitalització, equip humà, professionalització i gestió, entre d’altres. El programa està dirigit a un màxim de 50 empreses, preferentment microempreses comercials i/o de serveis i parades de mercats municipals que vulguin millorar el negoci.

Les empreses participants responen a un perfil divers. Tenen en comú que són empreses petites, de menys de 10 treballadors, la majoria d’elles amb només una persona autònoma, o com a molt amb una o dues persones més. Sobretot són comerços, tot i que també hi han participat serveis, parades de mercat i empreses del sector de l’hostaleria.

Després de presentar la seva candidatura per participar al programa, els negocis afronten diferents processos per tal d’assolir els objectius de millora. Cada una de les candidatures s’analitza per veure si respon als requisits. Un cop seleccionada es sotmet a una diagnosi per definir els objectius i accions de futur a través d’assessorament individualitzat i sessions col·lectives sobre temes generals que comparteixen els negocis seleccionats.

A l’abril s’obrirà la setena edició. Mentrestant, les persones interessades poden omplir el formulari d’inscripció que trobaran a l’enllaç del programa, on també hi ha tota la informació sobre Comerç21: https://www.comerc21.cat/.

Durant la sisena edició del programa, dut a terme al llarg del 2022, van participar tres comerços de Sabadell: El Librerío de la Plata, Koala Energy i Mobles 2000. Els seus responsables van rebre durant l’acte de cloenda del programa un diploma que acredita la seva aposta per la millora del negoci.