PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament manté el servei d’assessorament i acompanyament laboral als joves de la ciutat

El programa, conegut amb el nom de Referent d’Ocupació Juvenil, rep una subvenció de 52.200 euros L’Ajuntament manté el servei d’assessorament i acompanyament laboral als joves de la ciutat

Personal especialitzat proporciona des d’aquests espais una atenció personalitzada a qui s’hi adreci. Aquest projecte està destinat a joves entre 16 i 29 anys, en especial a les persones amb major necessitat d’assessorament i acompanyament en procés sigui per motius personals o socials. En aquesta línia, es pretén donar una atenció especialitzada a joves menys preparats o amb dificultats d’índole social perquè accedeixin a una formació especialitzada i posteriorment a un lloc de treball.

L’objectiu, per tant, és donar una resposta integral als joves per impulsar la seva formació professionalitzada i una posterior inserció laboral de qualitat. Així, es facilita el coneixement del mercat laboral i de les alternatives ocupacionals i formatives existents i es fa derivació i acompanyament, si s’escau, a altres dispositius.

Alhora, des d’aquestes unitats especialitzades d’ocupació juvenil es fa una coordinació entre els agents del territori i els centres educatius de màxima complexitat de la ciutat que disposen d’una etapa educativa postobligatòria. La Junta de Govern ha acceptat avui una subvenció de 52.200 euros per a la realització d’aquestes tasques.