PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

S’obre la convocatòria de Projectes per a Sabadell Capital de la Cultura Catalana 2024

Les propostes es poden presentar des d’avui fins al 30 d’abril S’obre la convocatòria de Projectes per a Sabadell Capital de la Cultura Catalana 2024

Per formalitzar la inscripció, els interessats han de:

Es poden presentar projectes dels diversos àmbits de la cultura: literatura i pensament, arts en viu (teatre, música, dansa, circ i altres), arts visuals i plàstiques, cultura popular i tradicional, museus i patrimoni, cultura científica, cinema i audiovisual. Es valoraran aquells que compleixin amb els valors i elements acordats en el procés de cocreació.

El procés de la tria de projectes serà el següent:

D’aquesta convocatòria s’escolliran actes i activitats com poden ser l'acte inaugural, l’acte de clausura, els esdeveniments de caire transversals i altres esdeveniments singulars que posin en valor la cultura de la ciutat.

D’altra banda, també es crearà una borsa de projectes que es podran desenvolupar, si escau, amb la col·laboració de les entitats -o que podran ser portats a terme per les entitats mateixes-, l’any 2024 o en les anualitats posteriors, en funció de la programació municipal i dels recursos existents cada any.

Consulta aquí les bases (document Crida de projectes per a Sabadell Capital de la Cultural Catalana 2024).