PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’arribada de la Volta a Sabadell comportarà variacions en el trànsit i el transport públic

L’arribada de la Volta a Sabadell comportarà variacions en el trànsit i el transport públic

Els ciclistes entraran a la ciutat havent passat per Castellar del Vallès, per la B-124, la carretera de Prats de Lluçanès, l’avinguda Onze de Setembre, la ronda de Zamenhof i l’avinguda de Francesc Macià. L’horari previst d’arribada dels ciclistes es preveu a les 17 h. Aquestes són les principals afectacions:

voltatransit

Avinguda de Francesc Macià

Entre les 8 i les 21 hores es tallarà el tram entre la plaça de la Concòrdia i el carrer de Pi i Margall. A les 11 i fins les 21 hores s’ampliarà el tall des de Pi i Margall i fins a la plaça de Catalunya. A partir de les 15 hores es tallarà l’accés al lateral que estarà prèviament reservat pels autocars de la Volta. El dijous 23 no es podrà estacionar a l’avinguda de Francesc Macià ni al lateral. Tampoc es podrà aparcar al tram de zona blava de l’avinguda de Prat de la Riba així com a l’avinguda de Lluís Companys i l’espai de terra del costat.

Recorregut de la cursa

Es tallarà totalment al trànsit l’itinerari de pas de cursa entre les 16 i 18h aproximadament. Quedarà afectada la circulació de tots els carrers, aparcaments i guals que aboquen a l’itinerari per on transcorre la cursa. El dia de la cursa no es podrà estacionar a la ronda de Zamenhof.

Creu Alta

L’àmbit de Creu Alta que es troba envoltat per la cursa tindrà restriccions entre els 16 i les 18 h. Es tracta de la zona delimitada per la carretera de Prats, Onze de Setembre, Ronda Zamenhof, Eix Macià, Josep Tarradellas i Gran Via. En aquella franja horària només es podrà accedir per Francesc Layret, Carrer Major o Carrer Dinarès, i la sortida serà pel carrer de Francesc Layret. La resta d’entrades i sortides quedaran afectades pel tall de l’itinerari de cursa.

Ronda Ponent

Quedarà tallada el trànsit en direcció nord entre les 16 i 18h. Es recomana fer servir itineraris alternatius per la Ronda Oest, Gran Via, N-150 o passeig de Can Feu.

Transport públic

El transport públic urbà, interurbà i transport escolar quedarà afectat pel tall de l’Eix Macià entre les 8 i les 21h i a l’itinerari de cursa entre les 16 i 18h. Es recomana consultar la informació de TUS i dels diferents operadors de transport.

Enllaços d’interès:

Resum afectacions

www.sabadell.cat/mobilitat

www.tus.es

www.voltacatalunya.cat/cat/