PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La companyia Aracaladanza aterra a Sabadell amb LOOP, un viatge a les entranyes de l’escenari

La funció, programada per laSala, s’emmarca en el festival Dansa Metropolitana i es podrà veure a La Faràndula aquest 25 de març La companyia Aracaladanza aterra a Sabadell amb LOOP, un viatge a les entranyes de l’escenari

Què queda després dels aplaudiments d’una funció? Què succeeix just quan el teló cau? Qui recull, ordena i neteja l’escenari? Com és un teatre buit? La prestigiosa companyia madrilenya proposa una aventura imaginada en què l’escenari esdevé un llenç en blanc, mentre que l’espai teatral resulta ser la mateixa escenografia.

LOOP és teatre dins del teatre, dansa dins de la dansa. Una carta d’amor a la maquinària escènica, en què ballarins, maquinistes i elèctrics, junt amb telons, focus, caixes d’emmagatzematge, bambolines, escales, moquetes i matalassos es converteixen en els protagonistes de la funció, acompanyats de ben a prop per un públic que també és part de la funció.

La companyia, nascuda el 1995 i reconeguda com a pionera i abanderada d’un llenguatge escènic d’alta qualitat per a tots els públics, crea per a l’ocasió una dramatúrgia visual, lliure com els somnis, que pretén alliberar la imaginació dels espectadors de totes les edats. Gràcies a la combinació del treball coreogràfic, l’enginy i la creativitat, Aracaladanza crea un espectacle innovador i eficaç, ple de cops d’efecte, humor intel·ligent, teatralitat, absurd, moments entranyables i sorpreses. 

Mira aquí un vídeo de l’espectacle.

Compra d’entrades