PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Francesc Soler presenta el seu llibre “El somriure dels dofins” aquest dijous

L’acte tindrà lloc a l’Arteneu (Casa Taulé) en el marc del programa Oliver i Companyia Francesc Soler presenta el seu llibre “El somriure dels dofins” aquest dijous

Sinopsi

En Francesc acaba de sortir de la presó, indultat després d’haver estat condemnat per un escàndol sexual, i narra la seva pròpia història: tot el que el va portar fins a aquell lavabo de discoteca, on el van trobar vestit de dona tenint sexe amb un altre noi. Aquestes són les memòries d’infantesa, adolescència i joventut d’un nen sensible i amorós condemnat a créixer en l’ambient opressiu d’un poble de comarques dels anys vuitanta i noranta, i com va poder superar el dolor i celebrar la vida gràcies a l’amistat amb dues dones fantàstiques, als llibres i a la seva capacitat de resiliència innata.

Francesc Soler ens endinsa en la vida d’un nen petit que de mica en mica va descobrint i acceptant qui és de debò, fins que aconsegueix sortir de la closca i convertir-se en la persona esplendorosa que sempre ha estat.

L’autor

Francesc Soler (Roda de Ter, 1978) és periodista i escriptor. Treballa a Catalunya Ràdio, on ha desenvolupat bona part de la seva carrera professional. Ha col·laborat amb diversos mitjans audiovisuals, tant de Barcelona com de Madrid, i escriu una columna d’opinió al diari digital “The New Barcelona Post”. És autor, entre altres, de la novel·la “Barcelona demà o aquesta tarda” (2021) i del llibre d’entrevistes “Homonots. Converses amb 10 gais que han obert camí” (2014). Ha escrit “El somriure dels dofins” a Barcelona, on resideix des de fa més de vint anys, i a Bellcaire d’Empordà.

El projecte “Oliver i companyia”

“Oliver i companyia” és un nou projecte cultural de la Capital de la Cultura Catalana 2024 per a la creació d’actes literaris arreu de la ciutat.

Aquesta proposta s’adequa a les peticions i a les necessitats que vagin sorgint en cada moment. Totes les peticions es canalitzen a través del programa de Capital de la Cultura Catalana (capitalculturacatalana@ajsabadell.cat).