PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Artistes en residència a NauEstruch presenten els seus projectes en una nova jornada de Now

Serà aquest divendres 31 de març a la tarda Artistes en residència a NauEstruch presenten els seus projectes en una nova jornada de Now

La jornada començarà a les 17.30 h amb “Veriditas and Stone”, de Joely Lorenzen, on l’artista es pregunta per què no és portadora del do d’una llengua sagrada. A continuació, a les 18 h, Alba Valladares presentarà “Poètiques del lactat”, que se centra en les activitats que es realitzen sobre un cos d’elit (mesuraments, massatges regeneratius, descàrregues elèctriques, etc).

A les 18.30 h tindrà lloc “Where's a policeman when you need one to blame the color TV?' (How to be a Flanuer in Sabadell)”, de Jeppe Ostergaard Bjerg. El seu punt de partida és l’experiència turística a Sabadell. Més tard, a les 19 h, serà el torn de Gabriel Lecup, amb “La Rentadorella”. Aquest projecte es desenvolupa a partir de l’escolta d'un cicle complet de rentat segons quatre processos de desconstrucció: espectral, rítmica, espacial i estructural.

La tarda continuarà amb la presentació de “Las ruinas IV. Las ruinas albergaban semillas y estrellas”, d’Ester Rodríguez Barber. A les 19.30 h es podrà veure aquest projecte que parteix de diferents tipus de ruïnes modernes i que treballa amb la transformació de l'espai atenent els estadis intermedis. A les 20.30 h, Paula Vicente Puiggròs mostrarà el seu projecte “Eco(s)logies de lo comú”.

Finalment, la jornada acabarà amb les representacions d’Alicé Giuliani i Kmilla Strandhagen a “And everything is as porous as a bodily crack”, on dos cossos malalts fan de guardians l’un de l’altre i desvetllen els seus secrets ocults.

Més informació