PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

NOW. PRESENTACIÓ ARTISTES RESIDENTS 2023

Artistes en residència a NauEstruch presenten els seus projectes en una nova jornada de Now

La jornada començarà a les 17.30 h amb “Veriditas and Stone”, de Joely Lorenzen, on l’artista es pregunta per què no és portadora del do d’una llengua sagrada. A continuació, a les 18 h, Alba Valladares presentarà “Poètiques del lactat”, que se centra en les activitats que es realitzen sobre un cos d’elit (mesuraments, massatges regeneratius, descàrregues elèctriques, etc).

A les 18.30 h tindrà lloc “Where's a policeman when you need one to blame the color TV?' (How to be a Flanuer in Sabadell)”, de Jeppe Ostergaard Bjerg. El seu punt de partida és l’experiència turística a Sabadell. Més tard, a les 19 h, serà el torn de Gabriel Lecup, amb “La Rentadorella”. Aquest projecte es desenvolupa a partir de l’escolta d'un cicle complet de rentat segons quatre processos de desconstrucció: espectral, rítmica, espacial i estructural.

La tarda continuarà amb la presentació de “Las ruinas IV. Las ruinas albergaban semillas y estrellas”, d’Ester Rodríguez Barber. A les 19.30 h es podrà veure aquest projecte que parteix de diferents tipus de ruïnes modernes i que treballa amb la transformació de l'espai atenent els estadis intermedis. A les 20.30 h, Paula Vicente Puiggròs mostrarà el seu projecte “Eco(s)logies de lo comú”.

Finalment, la jornada acabarà amb les representacions d’Alicé Giuliani i Kmilla Strandhagen a “And everything is as porous as a bodily crack”, on dos cossos malalts fan de guardians l’un de l’altre i desvetllen els seus secrets ocults.

 

NOW és una oportunitat per conèixer la producció dels artistes residents a la NauEstruch. Ens ofereix l’ocasió d’acostar-nos al seu procés creatiu, descobrir què han desenvolupat durant el període de residència a l’Estruch i, al mateix temps, es converteix en un esdeveniment únic de presentacions artístiques.
Us convidem a conèixer els treballs de:

Put Your Tongue In My Mouth
Joely Lorenzen

Los afectos de los cuerpos (al) límite
Alba Valladares

And everything is as porous as a bodily crack
Alice Giuliani & Camila Strandhagen

Hardstyle and pictograms
Jeppe Østergaard Bjerg

La Rentadorella
Gabriel Lecup

Tangere
Paula Vicente

Poder y ruina
Esther Rodríguez

PreuGratuït

Data i Horari: 

Dia: Divendres 31 de març de 2023

Horari: a partir de les 17.30 h

Afegir al teu calendari


Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.

Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell

Telèfon: 93 717 25 71

Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

Planol

 

 

Com arribar-hi?

Més informació

 
 

Xarxes socials de Cultura. Segueix-nos, participa!

Facebook de Sabadell Cultura       Instagram Sabadell Cultura       Twitter Sabadell Cultura

 

També pots estar al dia amb l'app SincronitzatsSincronitzats 2

Descarrega-la aquí:

 Sincronitzats. El nou canal de cultura a Sabadell! Ara podreu estar, més que mai, sincronitzats amb la cultura a Sabadell