PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La remodelació del carrer de Goya dota la zona sud d’un nou espai de passeig

El carrer s’obre al pas dels vianants després de la recepció de l’obra per part de l’Ajuntament La remodelació del carrer de Goya dota la zona sud d’un nou espai de passeig

El carrer s’ha obert al pas dels vianants després que l’empresa ha lliurat formalment l’obra a l’Ajuntament. De fet, el carrer no s’ha pogut obrir fins que legalment no s’ha fet l’entrega de les obres. Els treballs han comportat una inversió de més de 510.000 euros.

Les obres han permès la renovació d’una de les voreres de la via situada al tram comprès entre el passeig del Comerç i el passeig d’Espronceda. A més, s’ha pacificat la connexió amb el carrer de Lluís Creus i de Fernán Caballero amb una plataforma remuntable. D’aquesta manera, els accessos i sortides de vehicles des d’aquestes vies són ara més segures.

Més arbrat

La intervenció en aquest carrer del Districte 4 ha implicat altres millores importants a l’espai públic. Una d’elles ha estat donar solució al deteriorament que patia la via a causa de l’envelliment de la superfície i del creixement de les arrels dels arbres.

Els materials utilitzats en la pavimentació de la vorera són de més qualitat que els que hi havia i les seves característiques han renovat totalment tot l’espai.

A més, l’amplitud de la vorera ha permès una doble alineació d’arbres amb la qual cosa la nova rambla disposa d’espais d’ombra i estada per al veïnat. En el cas de l’arbrat, s’han substituït els arbres més propers a les façanes.

Un altre dels beneficis per al barri és l’enjardinament i la millora paisatgística de les dues rotondes situades a l’inici i al final del tram objecte de l’actuació.

Aquesta nova rambla forma part de la inversió, superior als 3,5 milions d’euros, que s’ha dut a terme a l’espai públic del Sud de la ciutat. En concret, s’ha intervingut als barris de la Creu de Barberà, Les Termes, Campoamor, i Espronceda.