PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
RECURSOS 2.0

          


Sabadell Click a Click

 

 

Una app per disfrutar de la ciutat d'una altra manera. Sabadell Click a Click és una iniciativa per a veure la nostra ciutat amb uns altres ulls mitjançant el geoposicionament de fotos i poder visualitzar aquestes (i la seva informació) a través d'un smartphone. Així, podem crear rutes turístiques, educatives, històriques que ens ajudaran a veure la nostra ciutat d'una altra manera.

És un projecte obert als ciutadans i institucions, que poden aportar fotos i proposar rutes temàtiques. Des de les més clàssiques (els vapors, arbres de la ciutat, monuments, etc.) com de ben personals i peculiars (la nevada del 62, grafitis, etc...). Animeu-vos a participar! 

Web de l‘app: www.dauapps.com/sabadell

Disponible en català

Versió gratuïta

           Baixar l'aplicació

 

Desenvolupada per:  DAU Apps  

 

L’Ajuntament de Sabadell no és responsable de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les apps.
L’Ajuntament de Sabadell no assumeix cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inadequat o il·lícit de la informació apareguda en les apps.
L’Ajuntament de Sabadell no es fa responsable de cap anomalia o mal funcionament de les apps, ni de les actualitzacions i noves versions que es desenvolupin de les aplicacions.