PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

M'EXALTA EL NOU I M'ENAMORA EL VELL. ESPECTACLE POÈTIC

Biblioteca Vapor Badia 20è Aniversari. Espectacle poètic a l'entorn del món industrial interpretat per Pep Tines i Cacu Prat. A càrrec de: eSsela

Fotografia de l'activitat

A la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell es presenta l’espectacle poètic «M’exalta el nou i m’enamora el vell», a càrrec de Teatre eSseLa.

L’espectacle està interpretat per Pep Tines i Cacu Prat, amb imatges de Sebastià Plans, i explora el món de la fàbrica i la cultura industrial a través de l’obra d’autors d’avantguarda, com ara J. V. Foix, Salvat-Papasseit o Pessoa, i poetes socials com Brossa i Martí i Pol.

El títol de la proposta és un vers de J.V. Foix que va servir de motivació per inspirar aques espectacle de recital de poesia, el qual va néixer per un encàrrec del programa I-Biblioteques, de la Generalitat de Catalunya amb un triple objectiu: promoure el sector i el patrimoni industrial català, dinamitzar la lectura a les biblioteques en base a la cultura industrial i articular les dinàmiques locals de les biblioteques en relació al territori.


 Data i Horari: 

Dia: Dijous 17 de novembre de 2022

Horari: a les 19 h

Afegir al teu calendari


 Lloc: 

Biblioteca Vapor Badia.

Adreça: c. de les Tres Creus, 127, 08202, Sabadell

Telèfon: 93 745 17 03

Web: Biblioteca Vapor Badia

Planol


Com arribar-hi?

Més informació