PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Vimusa organitza un acte obert a la ciutadania per donar a conèixer els avantatges de la rehabilitació energètica amb fons europeus

El 12 de setembre, a les 18 h, Cal Balsach acollirà la inauguració de l’exposició ‘Rehabilitem’ i una xerrada informativa Vimusa organitza un acte obert a la ciutadania per donar a conèixer els avantatges de la rehabilitació energètica amb fons europeus

L’esdeveniment comptarà amb la presència del regidor d’Habitatge, Eloi Cortés. També hi assistiran representants de Vimusa, de la Diputació de Barcelona, del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona i del Col·legi d’Administradors de Finques.

Una exposició sensorial

L’exposició Rehabilitem és una mostra itinerant de la Diputació de Barcelona que arriba a Sabadell amb l’objectiu de mostrar a la ciutadania els avantatges de la rehabilitació energètica dels edificis.

Aquesta exposició sensorial i interactiva està formada per dos panells amb informació útil per als ciutadans i professionals del sector. L’objectiu és donar resposta a preguntes com què és i per què cal rehabilitar, com s’ha de fer o quins ajuts hi ha per fer-ho, posant especial èmfasi en l’oportunitat que representen els fons Next Generation per a la ciutat. L’exposició estarà disponible fins al 4 d’octubre.

Programa detallat