PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Les Piscines Municipals Joan Serra organitzen un “Bany de Gong”, al Centre Cívic de Sant Oleguer

Les Piscines Municipals Joan Serra organitzen un “Bany de Gong”, al Centre Cívic de Sant Oleguer

La curació a través del so és una de les formes més antigues utilitzades per l’ésser humà. Els banys de so han evolucionat a partir d’aquest coneixement i pràctica cap a una àmplia varietat de tècniques, una de les quals incorpora el gong com a instrument de producció de tons i vibració.

En el camp de la musicoteràpia, el bany de Gong, mitjançant la vibració i la freqüència sonora del gong i altres instruments, ajuda a reduir el nivell d’estrès, alliberar tensions, dormir millor, i crear una atmosfera de benestar, per millorar la salut.

Vikrampal Singh és Musicoterapeuta (UAM), Mentor, professor internacional de Kundalini Ioga (2012) Nivell 2 KRI (2019) i Gong (2013), en la seva trajectòria ha format més de 1.111 alumnes a 10 països, Sungazing (Ioga Solar segons Hira Ratan Manek), Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials, exprofessor de la Universitat Pontifícia de Comillas (1990-2014), format en Desenvolupament Personal i Teràpia Sistèmica, Triformació Social i Antroposofia. Voluntari en unitat de Pal·liatius a Fundació San José (2016-2020).

El cost de la sessió és de 25 € amb un 20% de descompte pels socis de les Piscines Municipals Joan Serra. Les places estan limitades a 70 participants. Podeu inscriure-us a aquest enllaç: fasplatform.com/sabadell/activities-registration/