PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Cicle Superior en manteniment aeronàutic, un nou impuls de la formació en àmbits relacionats amb el Hub Aeronàutic

L’Aeroclub Barcelona-Sabadell i els Jesuïtes del Clot han signat un acord per impartir aquests estudis, que tenen una alta demanda de professionals dins del sector El Cicle Superior en manteniment aeronàutic, un nou impuls de la formació en àmbits relacionats amb el Hub Aeronàutic

Amb el nou cicle formatiu, que es posa en marxa aquest curs, es vol donar resposta a la necessitat del sector aeronàutic pel que fa a la formació de professionals de manteniment mecànic.

Amb la nova oferta, l’Aeroclub avança en el desenvolupament d’accions formatives amb alts estàndards de qualitat. En aquest cas, comptant amb Jesuïtes del Clot, un centre educatiu de referencia dins de la formació professional arreu de l’Estat.

Per la seva part, el Hub Aeronàutic és un projecte estratègic impulsat per l’Ajuntament, AENA, el Consorci de la Zona Franca i la Universitat Politècnica de Catalunya, que treballa per potenciar el coneixement, la innovació, la formació, l’emprenedoria i l’activitat econòmica lligats a l’aeronàutica a la ciutat.