PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament i el Gremi de Fabricants organitzen una jornada sobre sostenibilitat a les empreses tèxtils

L’Ajuntament i el Gremi de Fabricants organitzen una jornada sobre sostenibilitat a les empreses tèxtils

La jornada inclou una conferència de l’experta en sostenibilitat i consultora d’empreses tèxtils, Ester Xicota, qui aprofundirà en els instruments a l’abast de les empreses per transformar-se. També intervindrà l’empresari tèxtil expert en sostenibilitat en empreses del sector, Josep Moré.

Durat la sessió s’ha previst presentar les noves funcionalitats de la plataforma cooperatextil.com. Aquest portal, que connecta l’oferta i demanda de producció tèxtil, permet consultar en aquests moments una relació de 746 empreses/tallers donats d’alta d’arreu de Catalunya. Anualment arriben a través d’aquest web 240 comandes d’informació, que en part han permès posar en contacte diferents negocis entre si. Aquesta plataforma està formada per tallers i empreses que ofereixen tota la varietat de serveis del sector tèxtil: teixits, tints, estampació, tall, disseny i patronatge, confecció, planxa i acabats, fabricants i gestors de producció per a marques de moda tèxtil, tèxtil llar i accessoris.

La jornada comptarà amb la participació del regidor de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Sabadell, Antonio Rodríguez, el President del Gremi de Fabricants de Sabadell, Esteve Gené i la Secretària General del Gremi de Fabricants, Núria Aymerich.

La sessió tindrà lloc el 27 de setembre, a partir de les 13h, a la seu del Gremi de Fabricants (Sant Quirze, 30). Per a més informació i inscripció es pot consultar el web sabadellempresa.cat

Projecte ACTE

L’activitat s’emmarca dins el projecte "ACTE: Apostem per enfortir la indústria Tèxtil". Aquest projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes Innovadors i Experimentals, amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, Mataró i Sabadell.