PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La Fundació AVAN, la Ludoteca Margarida Bedós i Juana Fernández Cortés, guardonades en l’onzena edició del Memorial Àlex Seglers

La Fundació AVAN, la Ludoteca Margarida Bedós i Juana Fernández Cortés, guardonades en l’onzena edició del Memorial Àlex Seglers

L’acte de lliurament dels guardons ha tingut la Casa Duran com a escenari amb la presència de l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, i de la regidora de Drets Civils, Sílvia Garcia, juntament amb altres representants del consistori i de la vida associativa i cultural de la ciutat.

El guardó atorgat a la Fundació AVAN distingeix la tasca desenvolupada envers les persones amb malalties neurològiques i l’atenció als seus familiars. En el cas de la Ludoteca Margarida Bedós, aquesta ha sigut reconeguda per la seva llarga trajectòria i el seu treball en el món dels infants i joves en situació de vulnerabilitat. Pel que fa a la distinció concedida a Juana Fernández Cortés, a títol pòstum, s’ha valorat la seva tasca pel reconeixement de la dona gitana i la lluita per la igualtat i l’apoderament de les dones.

Els guardons són tres serigrafies de 60 x 45 centímetres d’un dibuix original elaborat pels alumnes de l’Escola Xalest de Sabadell, centre d’educació especial amb una llarga trajectòria en les àrees de Visual i Plàstica, Música, Tecnologia i Taller. El disseny d’aquest dibuix canvia cada any, sempre tenint en compte els valors dels Memorial.

El Memorial

El Memorial Àlex Seglers reconeix la tasca feta per persones individuals, entitats i institucions en la promoció dels valors que sustenten la convivència a Catalunya i que tenen com a base comuna el respecte a la diversitat de cultures i de creences i defensen els drets humans i els valors del món contemporani.