PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

laSala arrenca la temporada amb l’espectacle familiar “Grúmic, un somni de tardor”

La proposta de la companyia balear La Fornal es podrà veure diumenge, 1 d’octubre, al matí, al centre de creació d’arts laSala arrenca la temporada amb l’espectacle familiar “Grúmic, un somni de tardor”

En aquesta història, un follet molt astut anomenat Grúmic assumeix el paper de director de tots els elements de la natura per donar la benvinguda a la tardor. És una proposta artística que combina de manera magistral objectes i cançons, elements que, sumats al text, la il·luminació i l'escenografia, enriqueixen una narrativa plena de fantasia. Seguint la tradició poètica que La Fornal d’Espectacles ha cultivat durant més d'una dècada, aquesta producció també incorpora elements propis de la tècnica del clown i la comèdia, afegint un toc d'humor a l'experiència teatral.

"Grúmic, un somni de tardor" és un espectacle dirigit tant al públic més petit com a l’adult i ofereix una oportunitat de reflexió i diàleg sobre temes universals com l'amistat, l'esforç, la paciència i l'acceptació de la diferència. Per mitjà dels personatges, el públic pot identificar-se amb les diverses situacions de la vida quotidiana. D’aquesta manera, es promocionen valors fonamentals en un entorn de diversió i màgia teatral.

La Fornal d'Espectacles té una trajectòria de més de 25 anys. Es tracta d’un espai de suport a la creació que, partint de la direcció, és autogestionat per part d'aquells artistes que s'hi vinculen.

Venda d’entrades