PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament inverteix més d’1M€ en renovar l’enllumenat dels equipaments esportius per millorar en qualitat i eficiència energètica

L’Ajuntament inverteix més d’1M€ en renovar l’enllumenat dels equipaments esportius per millorar en qualitat i eficiència energètica

Les millores s’han portat a terme al camp de futbol Arraona-Merinals, als complexos de Sant Oleguer, Gràcia i Sabadell Sud, i als pavellons del Nord, Cal Balsach, i el Pavelló Municipal d’Esports. En total, en tots aquests espais, el govern local ha realitzat una inversió de més de 600.000 euros.

També s’ha renovat l’enllumenat de l’Estadi de la Nova Creu Alta, on es va substituir el sistema d’il·luminació als espais interiors (vestidors, magatzems i sales) així com a les torres ubicades al voltant del camp de futbol, amb una inversió total de l’entorn de 345.000 euros.

Així mateix, s’està renovant la il·luminació del Complex esportiu Olímpia. Els treballs compten amb un pressupost superior als 102.000 €.

Aquestes actuacions, excepte la intervenció a la Nova Creu Alta i Arraona-Merinals, formen part de les Estratègies de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI) i estan cofinançades al 50% pels Fons Europeus de Desenvolupament Regional (FEDER).