PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Propostes de circ demà divendres a l’Estruch

Propostes de circ demà divendres a l’Estruch

Trapezi a càrrec de Lara Renard

El bar de L'Estruch és l'espai ideal per a aquesta nova càpsula de circ, un número de trapezi molt influït pel temps present. Lara Renard s'enfilarà al trapezi on el públic podrà apreciar la seva excel·lència tècnica, i a la vegada ser testimoni de com l’artista proposa escenes amb una mirada subversiva i dialogant amb l'actualitat. Una càpsula de circ per a tots els públics, que es podrà seguir en dues sessions: a les 19.30 h i a les 21.30 h.

Les Càpsules de Circ és una proposta que presenten, des de fa  anys, el Taller d’Art, Cultura i Creació (TACC) i L’Estruch. Són espectacles de petit format de joves artistes i companyies emergents, una plataforma per tal que nous talents mostrin els seus espectacles al públic de manera accessible.

POI, un viatge d’embolics i girs

La companyia mallorquina d’ES Tro oferirà a les 20 h POI, la història d’un home rural atrapat des de la infància per l’efecte giroscòpic de la seva baldufa. Un viatge d’embolics i girs que transportarà a l’audiència al joc, un dels estats més importants de la vida. POI fusiona les arts del circ amb el popular joc de la baldufa i les arrels de la cultura mediterrània.

És la primera obra de la companyia mallorquina d’Es Tro, formada per Guillem Vizcaíno, artista amb la forta inquietud de descobrir un llenguatge nou i propi, així com d’experimentar noves formes de posada en escena.

POI respon a una recerca física de malabars i manipulació de l'objecte, però també a una investigació artesana pel que fa a la construcció de l'escenografia i baldufes que el mateix Guillem Vizcaíno ha dissenyat i construït. Les entrades tenen un preu de 10 € i es poden adquirir al web https://sabadellcultura.koobin.cat/poi

Més informació sobre la càpsula de trapezi

Més informació sobre POI