PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Calendari d’Advent arriba demà divendres amb El Llaminer, noves històries i nous personatges

Després del Calendari, s’obrirà la Caseta del Llaminer perquè la ciutadania pugui fer-se fotos amb ell i altres personatges El Calendari d’Advent arriba demà divendres amb El Llaminer, noves històries i nous personatges

Enguany, el calendari ve carregat de novetats amb nous dibuixos, 12 noves històries i nous personatges que, cada dia, es donaran cita amb el mestre de cerimònies, El Llaminer, qui anirà descobrint la història que s’amaga darrere de cadascuna de les finestres.

Cada dia, a més, i un cop acabat el Calendari, s’obrirà la Caseta del Llaminer instal·lada a la façana lateral de l’Ajuntament, on el Llaminer i la resta de personatges es faran fotos amb la ciutadania. Aquest espai photocall s’obrirà diàriament després del Calendari i també a partir del 27 de desembre, després de l’últim passi del Somriu al Nadal.

Per tal de reforçar el caràcter accessible de les activitats, el Calendari d’Advent comptarà amb un espai reservat per a les Persones amb Mobilitat Reduïda (PMR) o amb targeta acreditativa de la discapacitat. Així mateix, la Caseta hi tindrà un accés preferent.

Consulta tot el programa d’activitats de Nadal al web de l’Ajuntament.

Afectacions a les línies d’autobús

Amb motiu del Calendari d’Advent i el Somriu al Nadal, de l’1 de desembre al 4 de gener, de 17.30 a 20.30h, diferents línies del servei de transport públic veuran afectat el seu recorregut al seu pas pel Passeig de la Plaça Major. Més informació aquí.