PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Nous treballs de manteniment i conservació al parc fluvial del riu Ripoll

Les actuacions, a càrrec de l’ACA, es realitzaran en un tram del riu comprès entre el Molí d’en Mornau i el Molí d’en Galí Nous treballs de manteniment i conservació al parc fluvial del riu Ripoll

Entre els treballs que s’hi duran a terme, estan el desbrossament general sobre arbres de petit diàmetre i arbustos que entorpeixin el pas de l’aigua, formats principalment per espècies al·lòctones, exòtiques o invasores. Així mateix, es procedirà a l’eliminació de la canya americana, una espècie invasora, i es realitzaran tasques de revegetació amb espècies herbàcies de creixement ràpid per tal d’estabilitzar els talussos. També es plantaran nous arbres i arbustos de ribera autòctons propis d’aquest ambient fluvial.

Aquestes accions tindran continuïtat amb dos projectes més per a l’erradicació d’espècies invasores a les lleres del riu, impulsats per l’Ajuntament i que formen part del programa de subvencions de l’ACA. Aquests projectes actuaran sobre dos trams del parc fluvial, un situat a Sant Oleguer i un altre a Can Puiggener, a l’alçada del Molí de l’Amat. Entre els dos projectes s’actuarà en més de 6.500 m2 de superfície amb una inversió total de 161.430 euros.