PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Sabadell formalitza un acord amb Sant Quirze del Vallès i Barberà del Vallès per mantenir un espai de trobada digital entre empreses i professionals de la indústria

El projecte porta per títol “OpenIndustry 2025: Un nou horitzó per seguir avançant” Sabadell formalitza un acord amb Sant Quirze del Vallès i Barberà del Vallès per mantenir un espai de trobada digital entre empreses i professionals de la indústria

Open Industry es presenta com una fira virtual on les empreses expositores que participen poden mostrar tots els productes i serveis, durant els 365 dies de l’any, a tots els professionals presents a la comunitat, així com interaccionar amb les diferents empreses expositores i membres de la comunitat. A més, pertànyer a la fira virtual permet a les companyies obtenir contactes de qualitat i l’oportunitat de participar en possibles projectes, així com l’accés a les tendències de milers de productes i serveis d’avantguarda.

També es pot accedir a la fira virtual com a visitant, on les persones usuàries poden contactar amb les empreses expositores, conèixer les novetats de milers de productes o participar dels diferents esdeveniments que organitza regularment la comunitat.

De fet, en aquest marc i durant el 2024, està previst realitzar properament la  jornada “Startup&Fabricants. Noves oportunitats de negoci”. L’objectiu de l’activitat és crear un espai de trobada entre startups i empreses, de manera que les startups que necessiten produir les seves primeres peces puguin contactar amb empreses que tenen capacitat de fer-ho. Així es fomenta la relació i generació d’oportunitats de negoci dins la indústria. Aquesta dinàmica pretén que aquelles startups que es troben en la fase final d’acceleració i que tenen uns prototips validats a punt de començar-los a produir en sèrie trobin dins de l'OpenIndustry el partner necessari per començar a dur a terme aquestes produccions.

D’altra banda, un any més, es reproduiran els Open Days que donen l’oportunitat de gaudir de diversos webinars i vídeos d’interès, a més de crear relacions i sinergies a través del networking empresarial. De fet, els Open Days són les trobades anuals que permeten apropar a les empreses que ho desitgen contingut relacionat amb la indústria 4.0, la innovació i la tecnologia. En el cas de l’any 2023, el Open Days  va incloure un programa de webinars sobre intel·ligència artificial aplicada a la indústria, vigilància tecnològica, ciberseguretat, ajuts i subvencions Next Generation i innovació empresarial (estratègies, sistemes de gestió i certificació).

OpenIndustry compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la  col·laboració d’agents clau com Acció (Generalitat de Catalunya), l'IQS TechFactory, Fira de Barcelona i altres agents firals i també patronals i organitzacions empresarials. També hi col·laboren els ajuntaments de Rubí, Terrassa, Montcada i Reixac, Castellar del Vallès i Castellbisbal.