PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Joves italians i noruecs visiten Sabadell en un intercanvi europeu amb l’Institut Arraona per reflexionar sobre voluntariat i sostenibilitat

Joves italians i noruecs visiten Sabadell en un intercanvi europeu amb l’Institut Arraona per reflexionar sobre voluntariat i sostenibilitat

20240209 Foto Arraona intercanvi Noruega

Durant l’estada a Sabadell, els estudiants han pogut visitar espais emblemàtics i patrimonials de la ciutat i dins l’intercanvi amb alumnat sabadellenc, han pogut avançar en el coneixement d’idiomes, a més de conèixer la nostra cultura i tradicions. Tot plegat amb l’objectiu que,  des del coneixement i el respecte mutu, tots els participants en el projecte assoleixin una mirada global envers la diversitat social europea.

Els propers mesos, l’alumnat de l’Institut Arraona viatjarà a Itàlia i Noruega per continuar enfortint lligams i apropar-se a aspectes més diferencials de la seva cultura.

Erasmus+ és el programa europeu dedicat als àmbits de l'educació, la formació, el jovent i l’esport per al període 2021-2027. Aquest programa busca impulsar les perspectives laborals i el desenvolupament personal, mitjançant el suport a projectes que proporcionin aprenentatges i dotin els seus subjectes amb les capacitats necessàries per fer front als reptes que trobaran en una societat i un mercat laboral canviants.