PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Estruch inicia la temporada amb una proposta triple de circ

L’Estruch inicia la temporada amb una proposta triple de circ

Sostenir, càpsula de circ amb Reitx

Sostenir significa “subjectar des de baix” i perquè tingui sentit hi ha d’haver alguna cosa per subjectar. Per aquest motiu, hom pot preguntar què és allò que necessita ser sostingut de manera innata. I la resposta, segons Reitx (el nom artístic de Raquel Millán), és la moral. Perquè, com seria un cos que no estigués travessat per la moral? I com transitaria, aquest cos? I fins i tot, què passa quan un cos deixa de sostenir?

Una càpsula de circ apte per a tots els públics, que es podrà seguir al bar de l’Estruch, en dues sessions: a les 19.30 h i a les 21.30 h.

Cuirassa oberta, el circ emocional de Marilén Ribot

"Cuirassa Oberta" és una reflexió sobre la resiliència i la força de voluntat. Una empenta a mirar-nos per dins i a definir les nostres esquerdes emocionals i físiques per tal de continuar creixent i evolucionant. Espectacle inspirat en l’art centenari japonès, Kintsugi, que repara amb resina i pols d’or les peces de ceràmica que es trenquen, convertint-les en objectes únics, dotats d’una nova estètica i un nou valor.

Gràcies a aquest procés de reparació i transformació, les cicatrius es transmuten en bellesa. Els éssers humans actuem a la inversa: molt sovint, per no patir, evitem mostrar les nostres cicatrius amagant-nos rere una cuirassa. Aquest espectacle, ens convida a abraçar les nostres ferides i patiments per tal d´acceptar-los i embellir-los. Veurem diferents disciplines de circ: prisma aeri, roda Cyr, llançament de ganivets, equilibri sobre ampolles de vidre i faquirisme. L’entrada és gratuïta, no cal reserva.

Més informació:

Circ en família: https://lestruch.sabadell.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=4007&Itemid=152 Entrades https://sabadellcultura.koobin.cat/

Cuirassa oberta: https://lestruch.sabadell.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=4009&Itemid=113