PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament manté oberta la preinscripció a cursos per millorar les opcions dels participants d’incorporar-se al mercat de treball

La Junta de Govern Local ha acceptat avui una subvenció de més de 720.000 euros del SOC per desenvolupar 15 cursos L’Ajuntament manté oberta la preinscripció a cursos per millorar les opcions dels participants d’incorporar-se al mercat de treball

Un volum important d’aquesta oferta formativa pertany als cursos de Formació Professional Ocupacional, aprovats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) de la Generalitat i totalment subvencionats. Gairebé tots els cursos permeten obtenir un Certificat de Professionalitat, cosa que pot facilitar l’accés al món laboral de les persones participants. Alhora, inclouen un període de pràctiques en empreses, en el qual l’alumnat es podrà familiaritzar amb un entorn de treball propi de l’ocupació o sector triat. Les pràctiques, a més a més, faciliten el networking i les persones participants poden tenir més eines i contactes orientats a trobar feina.

Els requisits per participar en aquestes activitats formatives són tenir edat laboral i estar prioritàriament en atur (tot i que també s’ofereixen places per a persones en actiu). Tot i així, cada curs pot tenir uns requisits específics, com ara disposar d’un determinat nivell d’estudis.

Les formacions ocupacionals pertanyen a l’àmbit del comerç i el màrqueting, restauració, atenció a la dependència i teleassistència, informàtica i comunicacions, formació i educació i administració i gestió. En aquesta edició 2023-24 es presenten novetats com són les especialitats de “Manteniment de bicicletes i vehicles de mobilitat urbana o personal” i el curs “Especialista en màrqueting digital”.

Per desenvolupar aquestes activitats la Junta de Govern Local ha acceptat avui la subvenció atorgada pel Servei Públic d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya, per un import de 720.652,50 euros.

Preinscripció

Per poder participar en totes aquestes formacions, cal que les persones interessades facin la preinscripció per mitjà de la pàgina web www.vaporllonch.cat/calmolins, descarregant l’APP Vapor Llonch o bé es poden adreçar presencialment al Centre de Formació Cal Molins (c. dels Calders, 32, Sabadell). Per a més informació es pot trucar al 93 745 32 23 i qui ho desitgi també pot escriure un WhatsApp al 696 363 850.