PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Més de 150 tiradors participen a Sabadell en una nova edició de la Copa del Món Júnior d’Esgrima

La ciutat es consolida com a punt de la competició mundial d’esgrima en la modalitat Floret Masculí Júnior individual i per equips Més de 150 tiradors participen a Sabadell en una nova edició de la  Copa del Món Júnior d’Esgrima

Durant la presentació, avui, del torneig, la tinenta d’alcaldessa i regidora d’Esports, Montse González, ha destacat la importància que té per a Sabadell que s’hagi

“consolidat una prova oficial del circuït internacional de la Copa del Món d’Esgrima i que tanca la competició d’aquesta temporada en la modalitat de floret masculí júnior. Aquesta competició s’afegeix a la resta d’esdeveniments esportius d’alt nivell que s’organitzen a Sabadell i que la consoliden com a ciutat activa esportivament”.

D’altra banda, la regidora de Turisme i Projecció de Ciutat, Katia Botta, ha assenyalat que

“l’esport és un actiu turístic molt important a la nostra ciutat”.

En aquest sentit, ha remarcat que

“una competició com aquesta Copa del món encaixa perfectament amb els nostres objectius de promocionar la marca Sabadell”.

L’esdeveniment forma part del calendari de proves del circuit internacional de la Copa del Món Júnior i com ja ve sent habitual, la de Sabadell serà la cita que tancarà la competició d’aquesta temporada. Començarà el dissabte 17, a partir de les 9 del matí, amb la competició individual. L’entrada és gratuïta.

El diumenge 18, serà el torn de les proves per equips, en què participaran fins a 15 seleccions nacionals. L’esdeveniment compta amb els tiradors sabadellencs, del club d’Esgrima Sabadell-Jaume Viladoms, Hèctor Romero Ortin (18 anys), Àlex Uria Farrés (15 anys) i Marc Seriola Sànchez (17 anys).

Per la seva part, Elvira Lupascu, vicepresidenta del Club d’Esgrima Sabadell – Jaume Viladoms, que coorganitza la prova, ha assenyalat que

“la competició serà d’una enorme qualitat, amb 7 dels primers 8 tiradors del rànquing mundial. Comptem amb el primer equip del rànquing, els Estats Units i per primer cop després de la pandèmia, hi participarà una potència com la Xina”.

Organitzen aquesta competició la Federació Catalana d'Esgrima, el Club d'Esgrima Sabadell - Jaume Viladoms, la Reial Federació Espanyola d'Esgrima, la Federació Europea i la Federació Internacional d’Esgrima. Hi col·laboren l'Ajuntament de Sabadell, el Centre Educatiu Jaume Viladoms, el Consell Català de l'Esport, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i el Consejo Superior de Deportes.