PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Nous treballs de reparació de la calçada als carrers de Gorina i Pujol a Sol i Padrís i Milena Jesenskà i Puig Antich a Castellarnau

Les obres, que es portaran a terme demà dijous, comportaran algunes afectacions al trànsit Nous treballs de reparació de la calçada als carrers de Gorina i Pujol a Sol i Padrís i Milena Jesenskà i Puig Antich a Castellarnau

Les obres al carrer Gorina i Pujol, 127, comportaran el tall del mateix carrer, entre el carrer de Samuntada i el carrer dels Calders, i també del carrer de Samuntada, entre la carretera de Mollet i el mateix carrer de Gorina i Pujol. Els treballs s’iniciaran a les 09.30 h i està previst que finalitzin a les 19 h aproximadament.

Al mateix temps, s’actuarà al carrer de Milena Jesenskà, 38, des de les 09.30 i fins a les 14 h. Per aquest motiu, es tallarà la circulació al carrer, entre els carrers de Simone Weil i Julian Grimau.

També al barri de Castellarnau, es realitzaran obres de reparació al carrer de Puig Antich, 59, que s’allargaran durant tota la jornada, des de les 09.30 i fins a les 19 h. Pel que fa al trànsit, quedarà tallat al tram entre els carrers de Francesc Sabaté i Milena Jesenskà. La circulació només estarà habilitada per a veïns, serveis i guals de vehicles al carrer de Francesc Sabaté, en direcció a l’avinguda de La Pau, entre Bertrand Russel i Puig Antich.