PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Consell de la Infància i l’Adolescència contribuirà en el disseny dels nous espais de la plaça Fidela Renom

Després de l’experiència en el disseny de la plaça de la Infància, els i les membres del Consell reben l’encàrrec de repensar un altre espai públic en clau d’accessibilitat El Consell de la Infància i l’Adolescència contribuirà en el disseny dels nous espais de la plaça Fidela Renom

Durant la sessió també s’ha donat la benvinguda als 18 nous membres que s’incorporen al Consell. La trobada ha comptat amb l’assistència de la regidora d’Infància i Gent Gran, Laura Reyes i altres representants del consistori.

Tal com ha explicat l’alcaldessa als consellers i conselleres,

“la plaça Fidela Renom la volem ampliar i voldríem que ens ajudéssiu a dissenyar-la per tal que sigui accessible a tothom. Pensant en tots els infants, també en nens i nenes que necessiten altres coses que potser vosaltres no”.

Farrés ha afegit que

“és un projecte engrescador”

i que durant el procés

“també haureu d’aprendre a posar-vos d’acord”.

En el marc del projecte, es preveu que centres d’educació especial, com Xaloc i Francesc Bellapart, també puguin treballar conjuntament amb el Consell per aconseguir un disseny inclusiu de la plaça.

El Consell de la Infància i Adolescència és un òrgan municipal de participació infantil, un espai on els infants i adolescents treballen i posen en pràctica els seus drets. Els infants poden expressar les seves idees i opinions i proposar accions per a transformar i millorar la ciutat.