PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

laSala proposa N'imPORTE quoi, teatre gestual de la CiaLeandre Clown

Diumenge 18 de febrer, a les 18 h, al Teatre Principal laSala proposa N´imPORTE quoi, teatre gestual de la CiaLeandre Clown

L’audiència tindrà davant seu un escenari amb cinc clowns amics i una porta. No cal res més per capgirar el món; tot és possible quan cinc clowns toquen el timbre i al carrer plouen claus. Les rialles estan assegurades amb el seguit de situacions i malentesos amb una simple porta, una atmosfera que només els i les clowns saben fabricar.

L'espectacle comptarà, d’altra banda, amb una guia de lectures relacionades amb la proposta i elaborada per les Biblioteques Municipals de Sabadell. Les guies de lectura tenen per objectiu ampliar l'univers artístic per mitjà de la literatura. Les obres incloses es podran consultar el dia de la funció al vestíbul del Principal i es podran agafar en préstec a les BIMS.

Leandre Clown

Darrera de Leandre Clown hi ha en Leandre Ribera, un professional amb més de 30 anys d’experiència. El seu humor s’inspira en el cinema mut, el mim, el gest i l’absurd, impregnat tot plegat d’una bona dosi de poesia. Ribera és un dels pallassos catalans més internacionals i amb la seva troupe presenta aquest espectacle delirant. La Companyia Leandre Clown està formada per Leandre Ribera, Andreu Sans, Cristina Solé, Laura Miralbés i Pere Hosta.

Entrades

Més informació