PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Oberta la preinscripció a 12 cursos per millorar la qualificació de professionals de la restauració, salut, administració i docència

El Vapor Llonch i el Centre de Formació Cal Molins acolliran a partir del març aquests cursos, subvencionats per la Generalitat de Catalunya Oberta la preinscripció a 12 cursos per millorar la qualificació de professionals de la restauració, salut, administració i docència

En concret, està oberta la preinscripció a 12 activitats formatives amb inici previst, de forma esglaonada, a partir de març per millorar la qualificació de professionals de la restauració, salut, administració i docència. Els cursos previstos  en l’àmbit de la restauració són: “Cuina japonesa avançada”, “Cuina per a celíacs”, “Cuina vegana”, “Postres de restaurant clàssics”,  “Postres avantguardistes” i “Sumilleria i maridatge”.

Pel que fa a l’àmbit de la salut la proposta inclou: “Acompanyament al procés de dol”, “La història de vida com a instrument de l’atenció centrada en la persona”, “Prevenció del maltractament en l’àmbit geriàtric” i “Tècniques bàsiques d'assistència a persones en salut mental”. L’oferta es completa amb el curs “Comptabilitat bàsica” i “Tutor/a d’empresa per als contractes de formació en alternança”.

Com indica el regidor de Desenvolupament Econòmic, Antonio Rodríguez

“aquestes activitats mantenen el segell de qualitat que caracteritza les formacions que s’organitzen des dels nostres equipaments municipals i en aquest cas per facilitar l'aprenentatge constant dels professionals en actiu”.

Per la seva part, el tinent d’alcaldessa de Promoció Econòmica i Projecció de Ciutat, Lluís Matas, explica que

“aquesta formació contribueix a què els professionals puguin millorar constantment la seva qualificació, tot donant resposta al que les empreses demanen. Una línia de treball fonamental juntament amb totes les accions que portem a terme per facilitar la inserció laboral”.

La durada dels cursos oscil·la entre les 12 i les 60 hores i són essencialment pràctics. Les activitats formatives es realitzaran de forma presencial a les instal·lacions de l’Escola de Restauració ubicada al Vapor Llonch (ctra. de Barcelona, 208, bis, Sabadell) i al Centre de Formació Cal Molins (c. dels Calders, 32).

Activitats específiques per  a joves

També avui, a la Junta de Govern Local s’ha donat compte de l’acceptació de la subvenció de 298.955,28€ del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya per a la reedició del programa per a què joves en situació d’atur puguin rebre formació, orientació laboral i posar en pràctica els coneixements adquirits fent estades en empreses com a community manager i  auxiliar de cuina. Cada especialitats té cabuda per a 15 participants i encara no estan totes les places exhaurides per aquesta acció, que ja s’ha iniciat. Es tracta d’una formació dissenyada específicament per a joves en atur.

Preinscripció

Per poder participar en totes aquestes formacions, cal que les persones interessades facin la seva preinscripció per mitjà de la pàgina web www.vaporllonch.cat/calmolins, descarregant l’APP Vapor Llonch o bé es poden adreçar presencialment al Centre de Formació Cal Molins (c. dels Calders, 32 , Sabadell). Per a més informació es pot trucar al 93 745 32 23 i qui ho desitgi també pot escriure un WhatsApp al 696 363 850.