PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Nova temporada dels clubs de lectura de les biblioteques municipals de Sabadell

L’acte inaugural tindrà lloc demà dijous a la Biblioteca Vapor Badia Nova temporada dels clubs de lectura de les biblioteques municipals de Sabadell

Durant la trobada, Codó protagonitzarà un monòleg a través de la divertida visió d’un personatge de ficció, el de l’autora Marta Capoll, que compagina la tasca d'escriure amb la formació en escoles d'adults i porta, alhora, diferents clubs de lectura. En ple procés de creació del seu darrer projecte "Matricidi", aquest personatge fictici dedicarà una estona del seu temps a presentar els clubs de la temporada.

Els clubs de lectura són tertúlies formades per grups de persones que llegeixen el mateix llibre i es reuneixen periòdicament per comentar-lo. S’adrecen a tothom qui tingui ganes de llegir, conèixer altres lectors i conversar sobre el món dels llibres i la literatura. Cada biblioteca s’encarrega de proporcionar a tots els participants un exemplar del llibre seleccionat per a la sessió i, un cop finalitzada la lectura i coincidint amb una nova trobada, s’intercanvia aquest llibre per un nou títol.

Clubs per a totes les edats

Enguany, es posen en marxa 9 clubs de narrativa i novel·la, dedicats a la lectura de novetats, de clàssics, d’autors i autores escollides o bé al voltant d’algun tema concret que pot variar cada any. També hi ha 5 clubs d’altres gèneres i formats, relacionats amb temàtiques diverses com ara els viatges, la poesia, el teatre, el còmic i la novel·la gràfica o la literatura fantàstica, de terror i de ciència ficció;  4 clubs d’idiomes - l’English Reading Club, el club de Lecture Francophone i el Leseratten-Deutscher Leseclub, a més del club de lectura fàcil en català-- i, finalment, 2 clubs juvenils per a nois i noies d’entre 13 i 17 anys.

A banda d’aquestes 20 propostes, hi ha en marxa un total de 6 clubs infantils a les biblioteques, que es van iniciar al setembre coincidint amb el calendari del curs escolar.

Es pot consultar tota la informació aquí