PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Tres produccions sabadellenques participen a FETEN, la Fira Internacional d’Arts Escèniques per a infants i famílies

Tres produccions sabadellenques participen a FETEN, la Fira Internacional d’Arts Escèniques per a infants i famílies

Els muntatges que representaran Sabadell a FETEN 2024 són “El cau dels sentits”, creat i produït pel Festival internacional d’Arts per a la primera infància, elPetit, organitzat i pilotat des de laSala de Sabadell; "Dins el cor del món", l’últim projecte de la companyia sabadellenca Engruna Teatre, estrenat al Festival GREC de Barcelona i que ha estat en residència a L’Estruch i a laSala; i, per últim, "Textures", de la companyia La Curiosa, coproduït pel Centre de creació d’Arts per a les famílies laSala i estrenat en el marc del Festival elPetit 2023.

FETEN s'ha consolidat com un referent per als professionals de les arts escèniques a Espanya. A més de ser una eina fonamental per al seu treball, esdevé un laboratori viu de les preferències i tendències actuals i ofereix un espai de reflexió i intercanvi, així com activitats destinades als professionals, tot contribuint a impulsar i enriquir el sector.

La participació a la Fira Internacional d'Arts Escèniques per a infants i famílies no només suposa un reconeixement al talent i la creativitat dels artistes locals, sinó que també reafirma el compromís de Sabadell amb la projecció internacional de la cultura familiar. A través d'aquestes produccions, la ciutat demostra la seva capacitat per generar continguts artístics d'alt nivell.