PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La celebració del Dia Mundial del Circ arriba a l’Estruch aquest dissabte

Al matí hi haurà un taller de circ en família i a la tarda es presentaran tres espectacles La celebració del Dia Mundial del Circ arriba a l’Estruch aquest dissabte

El taller de circ en família tindrà lloc a les 11 del matí, a la sala 1 de l’Estruch, amb un cost de 2 euros i recomanat a partir de 4 anys. Aquesta proposta de l’Associació de circ Tub d’assaig permet que infants i adults experimentin plegats el que significa ser un artista enmig de la pista. L’activitat, a banda d'esforç, requereix concentració i  estimula la capacitat de treballar en equip. Amb l’ajut i el guiatge de professionals, les persones assistents podran conèixer tècniques d’acrobàcia, jocs malabars, trapezi i pal xinès, entre altres.

A les 6 de la tarda, la companyia De Tal Palo presentarà Fisgoneo. El arte de lo ajeno a la nau B de l’Estruch. Es tracta d’un espectacle de circ familiar apte per a tots els públics, que inclou exercicis amb la bàscula, equilibris acrobàtics, malabars i molt més. En ell, a l’artista que vol presentar el seu nou espectacle, en el qual fa anys i panys que treballa, li sorgeix el dubte existencial de si els seus ajudants estaran a l'alçada de l'esdeveniment. Aconseguiran tirar endavant l'espectacle o, per contra, serà un autèntic fracàs? Es tracta d'un dubte que el públic de Ca l'Estruch podrà dilucidar al llarg de la representació.

A les 8 del vespre, serà el torn de la companyia d’Oriol Borràs, amb l’espectacle  'Proxima Centauri”, al teatre de l’Estruch. L’Oriol Borràs es va graduar en física i astrofísica, convertint-se en un científic que treballa en allò que realment l'apassiona: la cultura. En l’àmbit del circ es va graduar a l'Escola Rogelio Rivel i ara presenta aquest projecte, recomanat per a públic a partir dels 10 anys. L'espectacle porta el nom de l'estrella més propera al sistema solar. Les estrelles passen per diferents fases al llarg de la seva vida i cada escena de l'espectacle n’agafa una com a referència.

Finalment serà el torn de la càpsula de circ, ROTOS, a càrrec de l’acròbata aeri Diego Rodríguez. Tindrà lloc a l’EstruchBar i se’n faran dues sessions, a les 19.30h i a les 21.30h. L’espectacle és una història d’equilibris i desequilibris entre el dolor i la felicitat.

Per al taller de circ en família, les entrades es poden comprar en línia mitjançant aquest enllaç o a la taquilla de l’Estruch 1 hora abans de l’inici del taller (segons disponibilitat). Per als 3 espectacles gratuïts, no cal reserva prèvia.