PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Museu d’Història de Sabadell organitza diferents activitats en el marc de la Diada de Sant Jordi

El Museu d’Història de Sabadell organitza diferents activitats en el marc de la Diada de Sant Jordi

Activitats

Durant tot el dia, en horari d’11 a 14 h i de 17 a 20 h, s’instal·larà davant del Museu d’Història (c. de Sant Antoni, 13) una parada de llibres amb publicacions del museu. Tots els llibres tindran un 10% de descompte sobre el seu preu habitual. També, a la tarda, s’oferirà l’activitat El Drac de Sant Llorenç, conte per a infants a partir de 3 anys, del qual es faran dues sessions a les 17.30h i a les 18.30h. Finalment, i des de les 17.30 h fins a les 19.30 h, es podrà assistir als Tallers de Sant Jordi al pati del museu, on es podran confeccionar punts de llibre, flors i dracs.

D’altra banda, el dia 23 d’abril també es podran fer visites guiades al Campanar de Sant Fèlix. Hi haurà 3 sessions a les 18 h, a les 19 h i a les 20 h.

Totes les activitats son gratuïtes i no cal fer reserva prèvia, tot i que s’ompliran per ordre d’arribada i atenent a l’aforament disponible.

Campanar de Sant Fèlix

El campanar de Sant Fèlix data del segle XVIII. L’edifici és d’estil barroc i, formalment, té tres cossos ben diferenciats que corresponen a les principals funcions que acollia: en el basament, la capella del Roser; en el pis del mig, el comunidor, una habitació amb finestres als quatre vents on el sacerdot conjurava el mal temps i les adversitats; i a dalt, el pis de les campanes, des d’on es pot gaudir d’una espectacular vista de la ciutat.