PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El carrer d’Alemanya reobre al trànsit després de la retirada de les estructures de l’antiga fàbrica Bosser

La via ha quedat sense blocs de formigó i amb noves voreres El carrer d’Alemanya reobre al trànsit després de la retirada de les estructures de l’antiga fàbrica Bosser

Les obres que s’han dut a terme en aquest carrer han implicat el reforç de la façana per la part interior de l’edifici. Un cop estabilitzada, es va procedir a retirar les estructures metàl·liques que la subjectaven per l’exterior. També s’han eliminat els blocs de formigó que ocupaven la vorera utilitzant martells i màquines de tall làser per reduir les molèsties als veïns.

Un cop acabats els treballs en aquesta part, està previst que el carrer d’Alemanya recuperi la normalitat el divendres a la tarda. Dimarts, dia 28, la intervenció es traslladarà al carrer de Ferran Casablancas. En aquesta via es procedirà de la mateixa manera. Per aquest motiu també hi haurà afectacions al trànsit. A partir de dimarts el tram comprès entre els carrers de Montserrat i d’Alemanya quedarà tallat al trànsit.

Itinerari alternatiu

Per afavorir la circulació de vehicles per la zona, l’Ajuntament ha previst un itinerari alternatiu prèviament senyalitzat. El tram del carrer de Ferran Casablancas situat entre els carrers de Zurbano i de Duran i Sors, canviarà de sentit per facilitar que es pugui girar pel carrer de Sant Pau i incorporar-se de nou al carrer d’Alemanya. També es permetrà circular per Duran i Sors en sentit La Rambla.

L’obra l’executa la propietat de l’antic Vapor a requeriment de l’Ajuntament que és qui supervisa els treballs i ha redactat el projecte.