PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
RECURSOS 2.0

         
Reskyt

 

 

Amb l'App de Reskyt converteix el teu smartphone en una potent eina per escanejar codis QR de qualsevol tipus i generar targetes vCard.

Quan s'escaneja un codi QR, si aquest en conté una URL d'un lloc web, automàticament et portarà al contingut web. Si el codi QR només conté text, la informació apareix immediata en pantalla i per a altres formats, com pot ser adreces de correu electrònic, números de telèfon, etc. l'App demana que acció desitges prendre.

Aquesta App és de molt fàcil ús i molt completa, ja que admet diversos idiomes i està connectada a un gestor de contingut per a creació de pàgines webs totalment adaptada a mòbil, sense necessitat de saber res de programació i d'una forma molt intuïtiva i ràpida.

Quan s'escaneja un codi QR generat per la plataforma Reskyt, l'App creix a nivell de prestacions i encara té més potencial de serveis com són les notificacions per rebre ofertes i promocions dels teus negocis preferits.

Característiques:

  • Escaneja qualsevol codi QR o genera el teu vCard.
  • Visualitza on i quan vulguis webs escanejades.
  • Navega en webs adaptades totalment a dispositius mòbils.
  • Gestiona els teus favorits per tenir els teus establiments preferits.
  • Rep ofertes i promocions dels teus preferits al teu App

Comparteix informació amb els teus contactes mitjançant xarxes socials

 

Disponible en català, castellà, anglès i francès

Versió gratuïta

        

      

 

Desenvolupada per: RESKYT

 

L’Ajuntament de Sabadell no és responsable de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les apps.
L’Ajuntament de Sabadell no assumeix cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inadequat o il·lícit de la informació apareguda en les apps.
L’Ajuntament de Sabadell no es fa responsable de cap anomalia o mal funcionament de les apps, ni de les actualitzacions i noves versions que es desenvolupin de les aplicacions.