PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Concurs oposició per proveir 13 places d'auxiliar d'administració general de l'Ajuntament de Sabadell, codi de convocatòria COC2-1-09/10

Bases

Anunci bases BOPB: 14/02/2017

Anunci convocatòria DOGC: 24/02/2017

Anunci modificació bases

Anunci convocatòria BOE: 11/05/2017

El termini de presentació de sol·licituds s'iniciarà el dia 12 de maig fins el dia 31 de maig de 2017 (ambdós inclosos).

Avís :

Per a les sol·licituds d’adscripció sense certificat digital [Participació a les proves d'accés a l'Ajuntament (model normalitzat presencial)], tal i com es determina a les bases d'aquesta convocatòria recordeu que cal:

1 Emplenar i imprimir la sol·licitud.

 

2. Els aspirants que hagin de satisfer el pagament de les taxes han d'emplenar el document d’autoliquidació. Posteriorment, efectuar el pagament on-line o bé presencialment en qualsevol entitat bancària amb oficina a Sabadell o el caixer automàtic ubicat a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (C. Indústria, 10).

3. Finalment, presentar la sol·licitudamb el justificant de pagament (si s'escau) i una fotocòpia de la documentació requerida en les bases als registres assenyalats.

Relació provisional d'aspirants admesos/es i exclosos/es

Anunci DOGC: 10/07/2017

Termini per presentar subsanacions i/o possibles reclamacions: del dia 11 de juliol fins el dia 24 de juliol de 2017 (ambdós inclosos).

Modificació de la relació provisional d'aspirants admesos/es i exclosos/es DOGC: 03/08/2017

Relació definitiva d'aspirants admesos/es i exclosos/es

Anunci DOGC:01/09/2017

Avís: la prova Informàtica, es farà amb el programari Microsoft Word 2013 i Microsoft Excel 2013.

Resultats prova teòrica

Resultats prova català i convocatòria prova informàtica

2a convocatòria informàtica

Resultat prova informàtica

CONVOCATÒRIA FASE ENTREVISTA PERSONAL

Resultats entrevista personal

Resultats provisionals fase de valoració de mèrits

Els resultats definitius de la fase de valoració de mèrits juntament amb els resultats finals del procés selectiu es publicaran durant la setmana del 14 de maig de 2018.

Resultats definitius fase de valoració de mèrits

Resultats finals

IMPORTANT: Aquelles persones incloses al llistat de borsa de treball d’aquest procés, no cal que presentin, dins el termini actual de presentació de documentació, allò requerit als punts c), d), f) i g) de les bases. Aquesta documentació li serà requerida en el moment de la seva incorporació a l’Ajuntament.